Λακωνική Μάνη, Πάσχα

0
Οδικώς
Από€259
Οδικώς
Από€259
Φόρμα ενδιαφέροντος
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

65

Έχετε απορίες?

Επικοινωνήστε μαζί μας. Η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

info@globaltravel.gr

4 μέρες οδικώς
17/04
Συνοπτικά

Μυστράς – Σπάρτη – Μουσείο Ελιάς – Βαθύ – Αρεόπολη – Σπήλαιο Διρού – Γερολιμένας – Βάθεια – Γύθειο – Μονεμβασιά.

4 μέρες οδικώς. Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* sup με ημιδιατροφή. 

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο Belle Helene 3*Sup, στο Βαθύ. Τιμή / άτομο σε δίκλινο:
  259€ (smile price) & 279€ (κανονική τιμή)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά  
 • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
   

Δεν περιλαμβάνονται

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο ειδικός φόρος διαμονής
Πρόγραμμα

1η ημέραΜ. Παρασκευή: Αθήνα - Δισπηλιό - Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Καστοριά

Αναχώρηση από Αθήνα. Άφιξη στην περιοχή της Καστοριάς και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Δισπηλιού, όπου θα θαυμάσουμε τον 7.000 ετών λιμναίο οικισμό. Μετάβαση στο Μαυροχώρι για να δούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας. Ανάμεσα στα σπουδαία εκθέματά του ξεχωρίζουν η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου, οι κέρινες μορφές των προϊστορικών ανθρώπων, καθώς και οι αναπαραστάσεις μαγαζιών της παλαιάς εποχής, μαζί με τα ομοιώματα των επαγγελματιών που τα επάνδρωναν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS HOTEL 3* SUP. Μεταφορά στην εκκλησία για τον Επιτάφιο. Δείπνο.

2η ημέραΜ. Σάββατο: Πρέσπες - Νέο ενυδρείο

Πρωινό και αναχώρηση για τα βόρεια φυσικά σύνορα της χώρας μας, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα. Επίσκεψη στον Άγιο Γερμανό, στον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών κι έπειτα μετάβαση στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, μέσα στη Μικρή Πρέσπα, που πρόσφατα ενώθηκε με την ξηρά με πλωτή γέφυρα. Τέλος, θα επισκεφθούμε το χωριό Ψαράδες. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην Καστοριά, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο Ενυδρείο γλυκού νερού των Βαλκανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία για την Ανάσταση και το γιορτινό Αναστάσιμο δείπνο μας.

3η ημέραΚυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Παλιά Πόλη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Στη συνέχεια θα αφιερώσου- με χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη, από την Παναγία τη Μαυριώτισσα μέχρι την παλιά πόλη Ντολτσό, με τα πολλά αρχοντικά και τα γραφικά σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στον παραλίμνιο δρόμο με τα πολλά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέραΔευτέρα Πάσχα: Νυμφαίο - «Αρκτούρος» - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τις πλαγιές του Βίτσι, όπου θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, στα 1.350 μέτρα υψόμετρο. Εκεί εδρεύει ο «Αρκτούρος», μια αστική, μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1992 και έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα επισκεφθούμε το Κέντρο Ενημέρωσης και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια του οικισμού. Πορεία επιστροφής μέσω Καλαμπάκας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Αναχωρήσεις - Τιμές
Πληροφορίες
 • Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
 • Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
  0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων
  Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως